Despre noi

Povestea noastra

Dintr-o meserie ce s-a perpetuat de-a lungul mai multor generatii, dragostea fata de estetic si frumos s-a transformat intr-un proiect complex format din 8 saloane de infrumusetare existente in prezent.


Rasplata echipei Max Stil consta in numeroase diplome primite anual, ocupand locul intai in Topul Firmelor Bucuresti in sectiunea Servicii pentru activitatea de Coafura, Intreținere Corporala si de Infrumusetare, dar si in fidelitatea clientilor. Inca de la inceput, misiunea noastra a fost sa oferim servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri si sa ridicam permanent standardele de calitate si de etica profesionala.

Anul 2000 a reprezentat un inceput minunat, fiecare an aducand pe piata din Bucuresti o noua unitate. Am crescut impreuna cu numarul clientilor si am reusit sa fim mereu in acord cu asteptarile acestora.

Mereu in continua perfectionare, personalul saloanelor noastre beneficiaza de seminarii si cursuri de dezvoltare a aptitudinilor, participand la conferinte chiar si in strainatate. Dorinta de inovare se regaseste in multitudinea produselor nou-aparute, testate si alese de profesionisti, produse ce au ca scop principal multumirea clientilor.

Va invitam sa faceti parte din universul nostru si sa ne provocati/stimulati creativitatea si performanta.